Logos missing

Issues related to label design (working with databases, data processing, RFID encoding etc.) and printing (from NiceLabel Express, NiceLabel Pro, NiceForm and NicePrint)

Moderators: Georges, milos, NiceLabel Support Team

Post Reply
Harde
Enthusiast
Posts: 6
Joined: Mon Nov 16, 2015 10:50 am

Logos missing

Post by Harde » Tue Nov 24, 2015 3:17 pm

Hey Guys,

we have a big problem here in our production. On some label printouts, the logos are missing e.g. we print 10 pieces the first 5 are ok, but on the sixth one, the logos are missing.

WE do have Nice Label 6.3.1 an the printout is with the automation manager.

Hope somebody can help me

Regards

Fabian

dhallemeier
Newcomer
Posts: 1
Joined: Fri May 27, 2011 5:03 am

Re: Logos missing

Post by dhallemeier » Sat Nov 28, 2015 7:44 pm

Try embedding it into the label double click the graphic and then click embed into label

User avatar
Saso
NiceLabel
NiceLabel
Posts: 2988
Joined: Mon Sep 04, 2006 8:09 am
Contact:

Re: Logos missing

Post by Saso » Mon Nov 30, 2015 8:42 am

Are these copies of labels (=all the same), or does each label differ from the next?

Try to send all graphical object on the label as one big picture.
Enable the option Merge graphic objects in NiceLabel Pro>File>Label Setup>Printing tab.
Saso Fleiser
Senior Technical Product Specialist

Harde
Enthusiast
Posts: 6
Joined: Mon Nov 16, 2015 10:50 am

Re: Logos missing

Post by Harde » Tue Dec 15, 2015 12:15 pm

The labels are all the same. Another proposal from another user was the overlapping of the logos...

Can this be the problem?

User avatar
Saso
NiceLabel
NiceLabel
Posts: 2988
Joined: Mon Sep 04, 2006 8:09 am
Contact:

Re: Logos missing

Post by Saso » Tue Dec 15, 2015 12:21 pm

Have you tried the Merge graphic objects option?
That should also help with overlapping of graphic objects.
Saso Fleiser
Senior Technical Product Specialist

Harde
Enthusiast
Posts: 6
Joined: Mon Nov 16, 2015 10:50 am

Re: Logos missing

Post by Harde » Tue Dec 15, 2015 12:28 pm

Yes i tried it. But i need to wait now, how it comport
Thx for the sugestion

Post Reply